System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg międzynarodowej normy ISO 22000 może być stosowany przez organizacje uczestniczące w całym łańcuchu żywnościowym - w tym: końcowych i pośrednich producentów żywności, dostawców surowców, zakłady żywienia zbiorowego, restauracje i punkty gastronomiczne, firmy transportowe i magazyny, itp.
Punktem wyjścia jest zastosowanie procedury HACCP (ang. Hazard Analysis and Critical Control Point) czyli analizy zagrożeń dla bezpieczeństwa żywności i na tej podstawie określenie krytycznych punktów kontroli do monitorowania zgodności procesów.
Norma ISO 22000 przedstawia wymagania Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności w sposób najbardziej uniwersalny i kompleksowy, co pozwala na jej stosowanie przez każdy podmiot na świecie.
Zapraszamy do udziału w naszych szkoleniach, aby zapoznać się z wymaganiami Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności.
Po szkoleniu, na indywidualnych zasadach możemy zaoferować wykonanie dedykowanych usług doradczych w zakresie:
- kompleksowego wdrożenia systemu zarządzania wg norm ISO w celu przygotowania firmy do certyfikacji
- aktualizacji / wprowadzenia zmian do dokumentacji systemu
- wykonywania auditów wewnętrznych
- outsourcingu opieki nad istniejącym systemem zarządzania w roli Pełnomocnika ISO
__________________________________________________________________
Zapytania prosimy kierować na adres: szkolenia@mastere.pl
ISO 22000 - bezpieczeństwo żywności
1 353,00 zł
Cena netto: 1 100,00 zł
1 599,00 zł
Cena netto: 1 300,00 zł